Struktureret vand og drikkeflasker

Book en tid


Struktureret vand og drikkeflaskerEn hellig kilde

Om struktureret vand og hvad det gør for os.

Vi har hørt om hellige kilder, hvor vandet er anderledes og helbredende, hvis man drikker det eller bader i det.

Det særlige ved netop vand fra en hellig kilde er måden, hvorpå vandet cirkulerer, når det er i bevægelse. Vandets frie løb, hvor det hvivler i spiraler er det centrale element i det, som vi kalder for struktureret vand. Altså vand, som har et højere energiniveau og derfor en anden struktur og som derfor med det samme optages i kroppen, når vi drikker det eller bader i det.

Mennesket består primært af vand – op til 75 procent af vores vægt er vand. Vores væskebalance er derfor livsvigtig for, at vores krop og hjerne fungerer, så vi skal derfor huske at drikke vand. Når man drikker vand fra vandhanen kan man ind imellem føle, at nu kan man altså ikke drikke mere. Nogle kan endda få ondt i brystet og fornemme, at vandet ikke rigtig vil komme videre rundt i kroppen.

Det strukturerede vand har en høj koncentration af sekskantede vandmolekyler – en struktur som også ses i et menneskelegemes celler. Kroppen skal ikke først bearbejde struktureret vand, som den skal med almindeligt vand fra hanen, købevand og kulsyreholdigt vand. Jo mere struktur vandet har, jo højere energiniveau afledes der i vores krop med det samme.

Hvor får man så struktureret vand fra?

Vand har en evne til at gendanne sin naturlige struktur. Hvis vand fra vandhanen bliver påvirket på den rette måde, så gendannes den naturlige sekskantede struktur og vandet bliver atter mere energifyldt. Det energipotentiale der er i vand – det er det Addit Nature kan forfine og optimere ved at “kopiere en bjergside” og på den måde skabe livligt vand.

Folkene bag Addit Nature har formået at ændre strukturen i det stål- og glasmateriale, som vandflaskerne og power plate består af, så der opstår et kraftfelt omkring materialet ligesom på en magnet, og som så påvirker vandmolekylerne, der skaber den rette struktur.

Almindelig vand fra hanen skal blot hældes i flasken og rystes i 10 sekunder, og et glas vand eller en kop kaffe/te kan stå på Power Plate et øjeblik, så er vandet struktureret og vi får et mere energifyldt, iltmættet og renere drikkevand, der optages med det samme i vores krop.

Kontakt mig hvis du vil købe en vandflaske der energiberiger dit postevand
 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com