Cryo21 Fedtfrysning

Hvad er Kryoterapi?
Kryoterapi er en ny og revolutionerende metode til fedtfjernelse, hudopstramning og ansigtsløft, der giver umiddelbar og varig effekt
DSC_2425 Kryoterapirevolutionen er endelig kommet til Danmark.

Karolinska Institutet i Stockholm har undersøgt kold behandling (Kryoterapi) af fedtceller. Deres undersøgelser viser, at når du tilføjer “hvidt fedt” koldt, vil dette fremme væksten af blodkar, der omdanner det hvide fedt til det brune fedt, hvilket er meget lettere for kroppen at forbrænde. Brunt fedt ses mere som muskler end hvidt fedt. Når det brune fedt er aktiveret, vil det forbrænde hvidt fedt. Brune fedtceller forbrænder energi og holder kropstemperaturen reguleret.

Den kolde behandling (Kryoterapi) er godkendt af FDA, CE og American Academy of Cosmetic Surgery. Behandlingen er helt sikker og harmløs uden nogen form for bivirkninger. Behandlingen er kendt som en behagelig kølig massage.

Cryo21 metoden er helt forskellig fra andre kryometoder, da vores kolde sonde flyttes manuelt på steder, hvor du vil fjerne fedt. Dette giver dig mulighed for at behandle hele kroppen. Andre modeller bruger oftest vakuum, og kan give brændemærker og har et meget begrænset behandlingsområde da de påsatte håndtag er stationære.AVANCERET TEKNOLOGI
Vores metode er simpelthen genial, fordi vi kan behandle overalt på kroppen: Fjernelse af “mormor arme”, dobbelt lår, mavetæthed og cellulite osv. Cryo 21 er en terapeutisk behandling til fjernelse af fedt uden kirurgi. Cryo 21 skaber et termisk chok ved at reducere temperaturen i fedtcellerne. Denne proces kaldes apoptose, der resulterer i gradvis degenerering og eliminering af døde fedtceller. Denne proces tager cirka 14 dage, og kroppen vil fortsætte med at reducere de resterende fedtceller i de kommende uger og måneder.

Dette skyldes, at maskinen reducerer temperaturen i området fra 34 ° C til kun 8 ° C, uden at kunden føler sig forkølet. Efter 4-6 behandlinger er det ikke ualmindeligt, at kunden taber 12 cm i alt omkring sit liv eller 5 størrelser, og det er helt permanent uden kirurgi.


Fedtfrysning med Cryo21 er ikke kun fedtfrysning som reducerer stædige fedtdepoter, men også en behandling til opstramning af slap og løs hud, lymfedrænage og cellulite behandling, selv ar og strækmærker mindskes. Behandlingen er 100% sikker og kroppen udskiller helt naturligt fedtet. Cryo21 er fremtidens fedtfrysning hvor vi istedet for de traditionelle påsætninger arbejder med en sonde og derfor kan vi skræddersy behandlingen til dig og dine behov. Er det maven som skal behandles får vi med Cryo21 behandlet hele området og ikke som med påsætninger, hvor der vil være mellemrum mellem dem. Ingen blå mærker, ingen ømhed og ingen forfrysninger. Der er resultat og se lige efter behandling og det endelige resultat allerede efter 15-20 dage. Slut med at vente 90 dage på resultat. Fedtcellerne får et kuldechok, så det genstridige hvide fedt bliver til brunt fedt, som kroppen langt nemmere kan skille sig af med gennem lever, fordøjelses og lymfesystemet.

Cryo21 er 100% smertefri, ufarlig og helt uden nedetid. Behandlingen føles som en kølig massage.

Effektiv fedtfrysning

Fedtfrysning med Cryo21 kan benyttes på hele kroppen og man er ikke begrænset af håndtag som ved traditionel fedtfrysning, så med Cryo21 er man sikker på at få behandlet hele det ønskede område og der kommer ingen buler eller mangel på fjernelse af fedt, ligesom huden strammes op. Er det fedtet på maven vi skal arbejde med, vil man med traditionel fedtfrysning være begrænset af håndtag/påsætninger, hvilket vil gøre at der på nogen vil være områder der ikke bliver behandlet. Med Cryo21 arbejder vi manuelt med en sonde og får derfor behandlet hele maven.
Har du prøvet almindelig fedtfrysning på dobbelthage, vil du opleve behandlingen helt anderledes, da vi behandler manuelt med Cryo21 og derfor behandler et større område end lige på din dobbelthage.

Fedtfrysning med Cryo21 giver permanente resultater og kan så meget mere end traditionel fedtfrysning. Hver behandling skræddersyes til dit behov, så vi er sikker på at både de uønskede fedtdepoter fjernes, men også at huden strammes op og evt cellulite og strækmærker mindskes. Med Fedtfrysning med Cryo21 kan vi forme din krop præcis som du ønsker.

Med Cryo21 har du resultat allerede lige efter behandlingen og det endelige resultat allerede efter 15-20 dage, så slut med at vente 3 måneder på resultat. En ny fedtfrysning kan foretages efter 14 dage og er det opstramning efter 7 dage. Ligesom med traditionel fedtfrysning er nogen tilfredse efter en behandling, andre skal have 3 eller flere behandlinger.

Hvorfor virker fedtfrysning?
Med Cryo21får fedtcellerne et kulde chok, som omdanner det genstridige hvide fedt til brunt fedt. Brunt fedt kan kroppen lettere forbrænde og skille sig af med. Resultatet af behandlingen har du allerede efter 15-20 dage og udskillelsen af fedtet sker gennem leveren, fordøjelses og lymfesystemet. Sørg derfor for at drikke vand efter behandlingen.

Behandlingen føles som en kølig massage og der er ingen smerte eller nedetid forbundet med behandlingen. Ingen blå mærker eller ømhed efterfølgende. Huden kan blive lidt rød, men det aftager efter 1/2 time.

Hele kroppen kan behandles, dog anbefaler vi maks 2 områder på en behandling, for at kroppen kan udskille fedtet og du kan få flotte resultater af behandlingen. Ønsker du flere end 2 områder behandlet, så vent 7 dage med næste område og er det samme område der skal have en gang til skal du vente 14 dage. Er det opstramning af huden anbefales en ny behandling efter 7 dage.

Cosmobody

v/ Mette Brandt
Østbanegade 45 st tv
2100 København Ø
Cvr. 34702071

Tlf. 31484122
E-mail: info@cosmobody.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk