SkinPen

SkinPen

En unik anti-age behandling, der booster din egen kollagen-produktion.

VIDENSKABELIG DOKUMENTERET EFFEKT

Behandlingen med SkinPen bygger på den videnskabelig dokumenteret effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”. Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger. Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre jo ældre man bliver og det er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden. Jeg vil også bruge et serum i forbindelse med behandlingen, der indeholder aktive ingredienser til at booste huden.

Da der skabes mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt. Mulighederne for behandling efter CIT metoden udvides løbende. Der er bla. gode resultater med behandling af ar, opstået efter kirurgi eller brandsår. Nyt er også behandling af karsprængninger. Du skal regne med ca. 4-6 behandlinger. Derfor sælges denne behandling kun i sessioner med 4 behandlinger i hver. Efterfølgende kan du købe 1 behandling ad gangen, hvis du har behov for flere behandlinger.


Behandling med SkinPen bruges til:
1. Rejuvenation, hvor målet er at friske huden op, fjerne små linjer og rynker.
2. Anti-rynke-behandling, hvor fokus er på rynker omkring mundvig, øjne og pande.
3. Acne-ar-behandling.
4. Strækmærke-behandling.Antirynkebehandling

Her er målet at minimerer rynkerne i specifikke områder – typisk ved munden, øjnene, panden. Her vil vi typisk bruge nåledybder som er større end ved rejuvenation og der kan være behov for at bruge lokalbedøvende cremer.

Her arbejdes primært med at optimere den kollagene proces – og rynkebehandling bør gennemføres i en serie af minimum 4 behandlinger med mindst en måned mellem behandlingerne.

Der vil efter behandlingen være rødmen af det behandlede hudområde, som vil aftage i løbet af 12 timer.

Mini rynkebehandling/ hudforyngrende
Målet med behandlingen er at friske huden op, fjerne fine linjer og reducere rynker. Behandlingen gennemføres typisk med en nålelængde på 0.25-0.75 mm.

Behandlingen kræver ikke lokalbedøvelse. Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer

Acne ar behandling

Her arbejder SkinPen på at nedbryde arrene og også her stimuleres den underliggende hud til at producerer nyt kollagent væv. Her bruges en nåledybde på 1.5 mm og der vil for nogen være behov for at bruge bedøvende cremer.

Behandling af acne ar laves altid i serier af min. 4 behandlinger med minimum en måned mellem behandlingerne. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet– en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn.

Strækmærker

Her vil jeg typisk bruge en nåledybde på 1.5 mm og der kan være behov for at bruge bedøvende cremer. Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt en creme med en effekt mod strækmærker, som man kan købe med hjem til brug mellem behandlingerne.

Behandling af strækmærker laves altid i serier af min. 4 behandlinger med min. en måned mellem behandlingerne. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn.


Cosmobody

v/ Mette Brandt
Østbanegade 45 st tv
2100 København Ø
Cvr. 34159971

Tlf. 31484122
E-mail: info@cosmobody.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk