Chanson

SKØNHED KOMMER INDEFRA

Det kan lyde som en floskel – men det er ikke desto mindre sandt, at et sundt indre er den sikreste vej til et smukt ydre; smuk og lækker hud. Dels fordi et sundt indre styrker hud, hår, negle og resten af kroppen – dels fordi sundhed giver en glæde og et velvære, som også afspejles i dine øjne og hele din udstråling.

Chanson tilbyder en række specifikke hudplejeprodukter, der blandt andet giver fugt, kan bruges som hårbalsam og som toner til de fine linjer og rynker om øjnene – eller til behandling af insektbid. Og helt generelt virker vores ioniserede vand effektivt mod kvindens måske største fjende; nemlig appelsinhud.

DRIK DIG APPELSINFRI

Han er vist ikke helt appelsinfri, siger vi om en beruset person. Udtrykket hentyder til gærede appelsiner, hvor alkoholprocenten kan komme op på omkring 5,6 procent – svarende til en guldøl.

Det er nok ikke ligefrem gæring, der giver op mod 90% af alle kvinder – og mange mænd – appelsinhud, også kaldet cellulitis. Til gengæld tyder alt på, at dårlig cirkulation, dårlig hydrering og ophobning af affaldsstoffer og frie radikaler i bindevævet er medvirkende årsager til, at vi udvikler cellulitis. Årsager, du kan dæmme op for ved at drikke ioniseret vand. Som ikke bare gør dig skøn, men også smager skønt.

FORKÆL DIT BINDEVÆV

Cellulitis opstår altså når bindevævet ikke fungerer optimalt. Bindevævet forbinder hele kroppen indvendigt fra top til tå, sidder rundt om vore knogler, organer, muskler og sener og fungerer ved at ”smøre” kroppen.

Hvis ikke bindevævet har det godt, vil det blive mere stift, ufleksibelt og trække sig sammen, så der dannes små fordybninger i huden – det vi ser som cellulitis.

Bindevævet fungere desuden som et slags filter, der udskiller affaldsstoffer, og i løbet af 2 dage passerer der faktisk op til 15 liter væsker gennem kroppens bindevæv. Men hvis bindevævet ikke fungerer, vil kroppens affaldsstoffer og frie radikaler sætte sig i bindevævet og skyde op i den svage hud. Det viser sig som de små buler, vi også genkender fra cellulitis.

Bindevævet har brug for væske til at holde sig sundt og smidigt. Med Chansons ioniserede vand får vi ikke ”bare” vand, men vand fyldt med ny energi og antioxidanter, som holder bindevævet hydreret, så det kan skylle affaldsstofferne ud af bindevævet – og ikke mindst reducere frie radikaler. På denne simple måde kan du altså langsomt, men sikkert, minimere cellulitis.

Samtidig med, at du får en mere sund og lækker hud på kroppen sker der selvfølgelig også noget i ansigtet. I ansigtet vil du opleve at din hud opstrammes og dine rynker mindskes.

Kontakt mig hvis du vil høre mere eller kom forbi og få 1l vand med gratis.

Læs mere her https://chanson.dk/?afil=47

Cosmo&Body

v/ Mette Brandt
Østbanegade 45 st tv
2100 København Ø
Cvr. 34159971


Tlf. 31484122
E-mail: info@cosmobody.dk

Åbningstider

Mandag 13:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk