Lifting Gua Sha®

Læs, hvad journalist Maria Andersen skrev om Lifting Gua Sha:

Lifting Gua Sha virker!

Certificeret terapeut Mette Brandt laver med stor succes Lifting Gua Sha. Det er et ikke-kirurgisk og naturligt ansigtsløft, der har en imponerende foryngelseseffekt. Desuden er Lifting Gua Sha en utrolig behagelig og afstressende wellnessoplevelse, som mange kvinder bliver afhængige af i en travl hverdag.


Mette Brandt - Et brand on fire

Mødet er sat. Jeg skal interviewe Mette Brandt og prøve en Lifting Gua Sha. Jeg glæder mig! - Og jeg bliver ikke skuffet. Tværtimod. Den nye behandling Lifting Gua Sha er fantastisk, og efterfølgende får jeg mange komplimenter for mit udseende. Omgangskredsen bemærker, at min hud er lækker, og at min hage og hals er blevet strammere efter blot én behandling. Lifting behandlingen virker. Resultaterne taler ganske enkelt for sig selv.
Fra første øjekast charmerer Mette Brandt med sin livlige og imødekommende væremåde. Med smukt glødende ansigtshud, funklende øjne, rødlakerede negle, en blomstret sommerkjole og en stor udstråling er hun en omvandrende reklame for de beautybehandlinger, hun tilbyder. Naturlig skønhed kombineret med naturligt face lifting, årlige juice retreats i Marrakech med Kropsinstituttet samt brug af Jeunesse Globals exceptionelt gode hudplejeprodukter, er årsagen til Mettes velplejede og ungdommelige look.

Det fyldige interview, som Mette generøst giver sig tid til, overbeviser også i teoretisk henseende om effekten af Lifting Gua Sha. Mettes karriere som certificeret terapeut og udøver af bl.a. Japansk Lifting og Lifting Gua Sha, hovedbundsmassage, detoxbehandlinger og ansigtszoneterapi bygger på uddannelse, efteruddannelse,knowhow og ikke mindst integritet. Hun er uden tvivl meget kompetent.

Derfor virker Lifting Gua Sha

Mette har undervist flere hundrede elever i Japansk Lifting gennem mere end 8 år, inden hun udviklede kombinations behandlingen Lifting Gua Sha. Japansk Lifting består af zoneterapi, kinesisk og japansk akupressur og sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker.

I virkeligheden bygger Japansk Lifting på den tanke, at også ansigtsmusklerne har behov for gymnastik for at forblive spændstige og ungdommelige. Helt afgørende er det også, atzoneterapipunkterne i ansigtet er forbundet til kroppens indre organer. Er der ubalancer i dele af kroppens organer, kan det aflæses i ansigtets linjer. Japansk Lifting har ved hjælp af ansigtszoneterapien og lymfedrænagen en positiv indflydelse på ubalancerne og dermed også på ansigtshudens tekstur. I forbindelse med Japansk Liftingstimuleres 24 akupunkturpunkter, blodcirkulationen øges, toksiner fjernes, væv iltes, og kollagen- og elastinproduktionen stimuleres.Rynker og poser under øjnene reduceres, og huden opstrammes.
Lifting Gua Sha bygger Cupping og Gua Sha ovenpå den måde som Mette Brandt fortolker Japansk Lifting på, efter at have studeret den flere steder. Senest i London 2019.


Det sunde alternativ til botox

Lifting Gua Sha er ikke bare en letkøbt og trendprægetbehandlingsform, men derimod en behandlingsform, som vil eksplodere herhjemme, da vi går mere og mere op i et naturligt look og sund kost og livsstil. Det er ikke tilfældigt, at en del kunder hos Mette holder op med at få botox-indsprøjtninger, når de har prøvet en Lifting Gua Sha behandling. Der er ingen grund til at udsætte sig for helbredsskadelige bivirkninger af botox, mindske ansigtets mimik samt forblive i en livslang afhængighed af gentagne botoxindsprøjtninger, når der findes et effektivt og sundt alternativ. Japansk Lifting har på en helt naturlig og uskadelig vis en imponerende effekt.

Et ansigtsløft og et humørløft

En holistisk tilgang og et fokus på wellness præger Mette Brandts behandlinger. Det mærker jeg, så snart jeg klargøres til behandlingen. Mageligt bliver jeg lagt til rette på en behagelig briks med dyne og pude. Inden behandlingen starter, fortæller Mette, at hun ikke snakker under behandlingen. Kunder skal have lov til at slappe helt af – uden at føle sig forpligtiget til at konversere. Beroligende meditativ musik strømmer ud af højtaleren. Mettes kompetente hænder bearbejder mit ansigt med en skøn chilensk hybenroseolie, der er spækket med antioxidanter. Hele min krop summer og snurrer undervejs af velbehag. Som for så mange andre travle kvinder, er det en lindrende forkælelsesstund, som jeg i den grad trænger til.En oase af wellness og forskønnelse. Efter behandlingen viser spejlet, hvad jeg hele tiden har fornemmet. Lifting Gua Sha virker.

Da jeg forlader Mettes klinik, er jeg blevet tilhænger af Lifting Gua Sha og fan af Mette Brandt – både som menneske og som behandler. Mødet inkluderer ikke bare et ansigtsløft, men også et løft af velvære og humør. En beautybehandling hos Mette Brandt virker i mere end én forstand.

Cosmobody

v/ Mette Brandt
Østbanegade 45 st tv
2100 København Ø
Cvr. 34702071

Tlf. 31484122
E-mail: info@cosmobody.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk