Japansk Lifting

Japansk Lifting
– Et fantastisk ansigtsløft til mænd og kvinder i alle aldre

Japansk Lifting er udviklet af zoneterapeut, kinesiolog og akupunktør Lone Sørensen. Jeg har taget uddannelsen hos Lone Sørensen, og jeg udfører kun den originale og professionelleversion af Japansk Lifting, så det absolut bedste behandlingsresultat opnås.

Japansk Lifting er en fantastisk og naturlig behandlingsmetode, der består af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Disse metoder giver tilsammen helt unikke resultater.Behandlingen mindsker ansigtets ydre tegn på ældning, slap hud, rynker, poser under øjnene m.m.

Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligvis, men hævelser og fine linjer reduceres også, og hudens tekstur forbedres. Samtidig tilføres ansigtet mere farve, glød og udstråling, eftersom spændinger, muskler og væv frigives.

Desuden øges blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

Teknikkerne, der anvendes, er bl.a. lange og dybe stræk på ansigtets muskler og væv. De bevægelser styrker strømmen af energien i meridianerne, ansigtsmusklerne og ansigtets nerver. Derved skabes der en afbalancering af ansigtet, men også af kroppen. Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, fordi behandlingen indeholder stimulering af hele 24 punkter, som påvirker kroppens energisystem.

Hver behandling med Japansk Lifting giver effekt. For at opnå det absolut bedste resultat, anbefales det dog at få flere behandlinger i træk. Jeg vejleder kunder om, hvor mange behandlinger, der vil være optimale og med hvilke intervaller, de bør udføres. Dette gøres på baggrund af behov og hudtype.

Pris for Japansk Lifting 1 time 795,-

 
 Læs, hvad journalist Maria Andersen skrev om Japansk Lifting:

Japansk Lifting virker!

Certificeret terapeut Mette Brandt laver med stor succes Japansk Lifting. Det er et ikke-kirurgisk og naturligt ansigtsløft, der har en imponerende foryngelseseffekt. Desuden er Japansk Lifting en utrolig behagelig ogafstressende wellnessoplevelse, som mange kvinder bliver afhængige af i en travl hverdag.


Mette Brandt - Et brand on fire

Mødet er sat. Jeg skal interviewe Mette Brandt og prøve en Japansk Lifting. Jeg glæder mig! - Og jeg bliver ikke skuffet. Tværtimod. Den Japanske Lifting er fantastisk, og efterfølgende får jeg mange komplimenter for mit udseende. Omgangskredsen bemærker, at min hud er lækker, og at min hage og hals er blevet strammere efter blot én behandling. Japansk Lifting virker. Resultaterne taler ganske enkelt for sig selv.
Fra første øjekast charmerer Mette Brandt med sin livlige og imødekommende væremåde. Med smukt glødende ansigtshud, funklende øjne, rødlakerede negle, en blomstret sommerkjole og en stor udstråling er hun en omvandrende reklame for de beautybehandlinger, hun tilbyder. Naturlig skønhed kombineret med Japansk lifting, årlige juice retreats i Marrakech med Kropsinstituttet samt brug af Jeunesse Globals exceptionelt gode hudplejeprodukter, er årsagen til Mettes velplejede og ungdommelige look.

Det fyldige interview, som Mette generøst giver sig tid til, overbeviser også i teoretisk henseende om effekten af Japansk Lifting. Mettes karriere som certificeret terapeut og udøver af bl.a. Japansk Lifting, hovedbundsmassage, detoxbehandlinger og ansigtszoneterapi bygger på uddannelse, efteruddannelse,knowhow og ikke mindst integritet. Hun er uden tvivl meget kompetent.

Derfor virker Japansk Lifting

Mette er uddannet hos opretshaveren til Japansk Lifting, Lone Sørensen, og er sidenhen blevet instruktør og underviser i Japansk Lifting. Japansk Lifting består af zoneterapi, kinesisk og japansk akupressur og sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker.

I virkeligheden bygger Japansk Lifting på den tanke, at også ansigtsmusklerne har behov for gymnastik for at forblive spændstige og ungdommelige. Helt afgørende er det også, atzoneterapipunkterne i ansigtet er forbundet til kroppens indre organer. Er der ubalancer i dele af kroppens organer, kan det aflæses i ansigtets linjer af certificerede terapeuter. Japansk Lifting har ved hjælp af ansigtszoneterapien og lymfedrænagen en positiv indflydelse på ubalancerne og dermed også på ansigtshudens tekstur. I forbindelse med Japansk Liftingstimuleres 24 akupunkturpunkter, blodcirkulationen øges, toksiner fjernes, væv iltes, og kollagen- og elastinproduktionen stimuleres.Rynker og poser under øjnene reduceres, og huden opstrammes ogrevitaliseres med glød og udstråling.


Det sunde alternativ til botox

Japansk Lifting er ikke bare en letkøbt og trendprægetbehandlingsform, men derimod en behandlingsform, somopretshaver Lone Sørensen dedikeret har forsket i og arbejdet medi ca. 30 år. Det er ikke tilfældigt, at en del kunder hos Mette holder op med at få botox-indsprøjtninger, når de har prøvet en Japansk Lifting. Der er ingen grund til at udsætte sig for helbredsskadelige bivirkninger af botox, mindske ansigtets mimik samt forblive i en livslang afhængighed af gentagne botoxindsprøjtninger, når der findes et effektivt og sundt alternativ. Japansk Lifting har på en helt naturlig og uskadelig vis en imponerende effekt.

The real thing versus copycats

For at få det fulde udbytte af behandlingen er det dog utrolig vigtigt kun at få Japansk Lifting i klinikker med Lone Sørensens logo. Eftersom Japansk Lifting er baseret på Lone Sørensensmangeårige studier og undersøgelser, kan den ikke kopieres på lynkurser for behandlere. Har man som behandler ikke lært de helt korrekte behandlingsmetoder hos Lone Sørensens undervisere og instruktører, har behandlingen slet ikke den samme effekt. Kunder kan derfor fejlagtig tro, at Japansk Lifting er uden virkning. Kig derfor efter Lone Sørensens logo, så du er sikker på at opleve the real thing i professionelle hænder. Den oplevelse fortjener du.

Et ansigtsløft og et humørløft

En holistisk tilgang og et fokus på wellness præger Mette Brandts behandlinger. Det mærker jeg, så snart jeg klargøres til behandlingen. Mageligt bliver jeg lagt til rette på en behagelig briks med tæpper og puder. Inden behandlingen starter, fortæller Mette, at hun ikke snakker under behandlingen. Kunder skal have lov til at slappe helt af – uden at føle sig forpligtiget til at konversere. Beroligende meditativ musik strømmer ud af højtaleren. Mettes kompetente hænder bearbejder mit ansigt, plejer det med masker – bl.a. indeholdende hybenroseolie, der er spækket med antioxidanter. Hele min krop summer og snurrer undervejs af velbehag. Som for så mange andre travle kvinder, er det en lindrende forkælelsesstund, som jeg i den grad trænger til. En oase af wellness og forskønnelse. Efter behandlingen viser spejlbilledet, hvad jeg hele tiden har fornemmet; Japansk Lifting virker.

Da jeg forlader Mettes klinik, er jeg blevet tilhænger af Japansk Lifting og fan af Mette Brandt – både som menneske og som behandler. Mødet inkluderer ikke bare et ansigtsløft, men også et løft af velvære og humør. En beautybehandling hos Mette Brandt Cosmo & Body virker i mere end én forstand.

Cosmo&Body

v/ Mette Brandt
Østbanegade 45 st tv
2100 København Ø
Cvr. 34159971


Tlf. 31484122
E-mail: info@cosmobody.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk