ReferencerCosmo & Body Detox

Sofie Levy, Det Kongelige Teater:

"Er blevet 13 cm mindre efter 1 behandling og efter sigende skulle det også mindske min sukkertrang. Blev smurt ind i detox creme, pakket ind i plastik og varme tæpper og fik zoneterapi i ansigtet og under fødderne. En helt vidunderlig oplevelse."

Marianna Simonsen, HR & Shippingmanager:

"Har fået en meget skøn og behagelig slankebehandling. Allerede efter første behandling forsvandt de lovede 15 cm. Wauw! Glæder mig allerede til min næste behandling."

Sille Holst, Studerende:

"Man er vel altid lidt skepsis, når man prøver en behandling der lover et cm. tab - med synlig effekt med det samme. Jeg har en tildens til at ophobe væske i kroppen og mine knæ har gemt sig lidt. Men efter én behandling kunne jeg se en forskel på mine ben og især mine knæ, der er kommet frem. Efter hver behandling har jeg følt mig lettere i kroppen og min væskeophobning er i et niveau hvor jeg ikke tænker over det. Jeg har tilmed kunne se, at min vægt er gået lidt nedad og min cellulite er også blevet mindre. Oveni i det har jeg et forholdsvis nyt og rødt ar på mit ene knæ, det er blevet meget pænere og den grimme røde farve er væk. Det er en dejlig behandling, hvor man nærmest falder i søvn undervejs."

Laura Juul, Sygeplejerske:

"Jeg har netop afsluttet min 6 Cosmo Body Detox behandling. Det har været en ny start på en sund livstil uden at skulle være på kur. Jeg var inden jeg startede på behandlingerne meget glad for kager og andre søde sager. Jeg har været på utalige kurer og har da også flere gange fået tabt mig, men altid har det været en kamp og kiloende er kommet på igen. Ved første cosmo body behandling tabte jeg 19 cm, det var jo helt vildt. Og jeg har slet ikke lyst til at spise kager eller andre søde sager efter jeg er startet på behandlingerne. Jeg fortalte en veninde om min oplevelser, hun mente det kunne være psykisk, men jeg ved jeg med sikkerhed det ikke er. Jeg har før prøvet at holde mig fra søde sager, men har været ved at gå til for bare at få lidt kage eller slik. Efter jeg er startet på behandlingerne er det slet ikke noget problem, jeg har ikke behovet for det, jeg har mere lyst til et stykke frugt. Ved de andre behandlinger røg der 11, 11, 16, 10, 14,5 cm. En anden bonus ved behandlingen er at det er en dejlig cream kroppen bliver smurt ind i og man får en skøn hud af den."

Japansk Lifting

Henrik Bjerring, Nature Source:

"Jeg nød virkelig din Japansk Lifting behandling og kan oprigtigt anbefale den til enhver. Det var en fornøjelse at opleve hvor afslappet mit ansigt blev af behandlingen."

Henriette Steffensen, Designer:

"Nydelsen er i top når jeg ligger mig på briksen hos Cosmobody. Behandlingen med Japansk Lifting er vidunderlig dejlig. Mettes skønne væsen, hendes kyndige og dygtige hænder og selve teknikken går op i en højere enhed. Man har der fantastisk bagefter. Glæder mig til den næste behandling."
Cosmo&Body

v/ Mette Brandt
Østbanegade 45 st tv
2100 København Ø
Cvr. 34159971


Tlf. 31484122
E-mail: info@cosmobody.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk