Testet af magasinet Q i Marts 2012.

Cosmo Body er en ny behandlingsteknik i Danmark til regulering af kroppens ubalancer, cellulitis, strækmærker, over- og undervægt.

Behandlingen starter med at kroppen pensles i en creme/ler-blanding og pakkes derefter ind i plastic og tæpper.
Mens du ligger varmt og rart giver jeg ansigt- og fodzoneterapi i 40 min.

Med behandlingen opnås der en stor fysisk og især psykisk balance, ved at påvirke kroppens kemiske proces.

Overvægt eller undervægt – har mange årsager fx. forkert kost, for lidt motion, sygdom, psykiske problemer, hormonelle problemer m.m. Uanset hvad årsagen er, så er alle kroppens kemiske funktioner involveret og vigtige stoffer er i ubalance.

Serotonin, Dopamin og Noradrenalin er neurotransmitter, som har mange funktioner i kroppen. Hvis disse stoffer, som kroppen selv producerer er i ubalance, kan det medføre problemer som f.eks. psykiske problemer, sukker trang, søvnbesvær, væske i kroppen, dårlig humør, cellulitis (appelsinhud), over- eller under vægt.

Serotonin har indflydelse på kompulsiv spisningen (bulimi), overspisning, trang til kulhydrater og sukker, Diabetes type 2, problemer med søvnmønster og nattespise. Serotonin er tillige involveret i følelser, humør, depression, OCD, temperaturregulering, sansning og ukontrolleret adfærd.

Dopamin har indflydelse på for stor appetit, fornemmelse af glæde ved at spise og/eller for lavt blodsukker. Social fobi, narkotika ( kokain & nikotin ) øger dopaminproduktionen. Dopamin er afgørende for en normal funktion af det centrale nervesystem. Mangel på dopamin kan medføre parkinsons, muskelkramper, rystelser og skrivekrampe samt ufrivillige bevægelser, især efter motion eller ved slutningen af dagen.

Noradrenalin har indflydelse på nervøs spisevægring, anoreksi og er involveret i kæmp og flygt reaktionen samt stress, vrede og aggression.

Hormonelle forstyrrelser kan være årsag til cellulite, strækmærker og væskeophobning.

Vægtproblemer CosmoBody kan hjælpe dig med at fjerne sukkertrang, og behandlingen afhjælper cellulitis og har samtidig en slankende effekt.

Cremen, som anvendes under en CosmoBody behandling er oprindeligt udviklet som body lotion til cancerpatienter for at stimulere deres immunforsvar. Disse patienter kunne melde tilbage at de følte at cremen også fjernede appelsinhud, at deres hud blev strammet op og at deres lår og bagdel blev mindre. På baggrund af dette begyndte Lone Sorensen, som har udviklet cremen, at forske i cremens egenskaber i en slankesammenhæng.
Indholder 100% naturlige olier.

Med ansigtsrefleksterapi er det muligt at bringe kroppens kemi i balance.